Aurat Ja Niiden Näkeminen

0 Comments

Auralla tarkoitetaan energiakenttää mikä säteilee sen kohteesta. Aurojen ja ihmisen sekä eläinten, että kasvien magneettikentästä ja energiakentästä on tehty useita eri tieteellisiä tutkimuksia ja siitä edelleen kiistellään, onko nuo näyt ja aurat todellisia vai ei.

Monet ihmiset eivät usko auroihin, mutta tietoisuus niistä kasvaa koko ajan ja ihmiset alkavat uskonnollisten jälkipolviensa jälkeen hiljalleen tutustumaan tuohon energioiden maailmaan ja sitä kautta hiljalleen aurat alkavat olla puheenaihe myös tieteellisissä piireissä.

Magneettikenttä tutkimukset

On tehty tutkimuksia siitä, että miten ihmisen energiakenttä toimii. Sen olemassaolo on jo todistettu ja varsinkin kun puhutaan ihmiset säteilemästä magneettikentästä, ollaan jo päästy pitkälle tutkimuksissa. Eräs tiedemies keksi laitteen, tai pikemminkin kammion, jonka sisälle ei maapallon magneettikenttä pääse. Kammiossa ainoa vallitseva magneettikenttä siis on ihmisestä tuleva magneetti kenttä. Sen jälkeen testissä testattiin, jos sisälle tuotiin toinen pyörivä magneettikenttä, miten se vaikuttaa testihenkilöihin. Todettiin, että tuo ylimääräinen magneettikenttä laukaisi monia erilaisia aivosimulaatioita testihenkilössä ja näin ollen pystyttiin ensi kertaa kokeilemaan ja todentamaan sitä ilmiötä, että toinen magneetti kenttä, vaikka heikkokin sellainen vaikuttaa läsnäolevaan henkilöön vahvasti. Olet varmasti joskus istunut julkisessa liikenteessä linja-autossa niin, että vieressäsi oleva henkilö alkaa tuntumaan jotenkin oudolta kehossasi. Joskus toinen vieressä oleva tuntematon ihminen voi läsnäolollaan ahdistaa ja joskus taas toisen läheisyys tuntuu hyvältä. Vaikka ette puhuisi toisillenne, ette koskisi toisiinne ja ette tuntisi toisianne lainkaan. Tämä voisi selittyä sillä magneettikentän vaikutuksella. Eli toiselta nimeltään auran läsnäolosta. Ehkäpä juuri se magneettikenttien kommunikointitaso keskenään ja energiakenttien yhteen törmäys onkin sitä kuudetta aistia, jonka taso ja kommunikoinnin laji on vielä niin kaukana tiedemiehiemme saavuttamattomissa, että voi olla vuosikymmeniä tai jopa enemmän ennen kuin löydämme tuon kommunikoinnin ja tuon kuudennen aistin aallot ja värähtelyt.

Energian eri tasot

Kautta aikain ihminen on aina pystynyt todistamaan uskomuksiansa tieteen avulla. Kaava on yksinkertainen. Filosofi tai fyysikko tuo esille uskomattomalta kuulostavan teorian. Nämä teoriat usein saavat aluksi aina kovaa negatiivista huomiota. Tuo huomio johtuu yleisestä ihmisten pelosta tuntemattomaan. Ihminen ei siedä sitä ajatusta, että kaikkea ei voida selittää. Se on ihmisille usein pelottava ajatus ja siksi ihmiskunta pyrkiikin keksimään kaikkeen ja kaikille jonkinmoisenselityksen, vaikka selityksellä ei välttämättä olisi todellisia todisteita olemassakaan. Sen jälkeen, kun jokin teoria on filosofoinnin suunnalta tuotu esille ja se saa huomion, sitä lähdetään jossain vaiheessa tutkimaan ja usein aluksi todistamaan vääräksi. Kun ajatusta ei voida todistaa vääräksi, silloin vasta sitä lähdetään todistamaan oikeaksi. Erilaisin menetelmin kun saadaan todistettua väite oikeaksi tai sille saadaan jokin tieteellinen tuki taustalle, se hyväksytään yleisesti. Näin keksittiin aikoinaan radioaallot, sen jälkeen röntgensäteet ja ultraääni ja monen monet muut energian aaltopituudet. Nyt ei olla vielä sillä tasolla, että kuudennen aistin ja ihmisten välisen magneettikentän ja sen säteilyn osalta voidaan todistaa mitään, sillä sellaista laitetta ei vielä olla keksitty. Mutta se aika koittaa vielä, sillä eläinmaailman, kasvien ja muun elävän kommunikoinnissa on vielä niin paljon aukkoja, joita ei ihminen ole osannut selittää ja tätä kautta joku kaunis päivä tullaan vielä todentamaan, että emme ole vielä lähelläkään siinä, että olisimme löytäneet tieteensilmin kaikki ne äänen, valon ja energian tasot. Tämä tuleva tieteen osa alue tulee muuttamaan käsitystä auroista.

Energian eri tasot